1. Tegnap Erdő Péter bíboros atya pappá szentelte Alpek Gergelyt, Piukovics Dánielt, Riesz Benedeket és Schmotzer Kristófot. Imádkozzunk értük.
  2. A tanévzáró Felelősök Fóruma: most kedden, június 18-án 17 órakor lesz a Szent László teremben.
  3. Június 20-án, csütörtökön délelőtt nem lesz irodai szolgálat. Helyette 18-án kedden, hosszabb nyitvatartással várjuk a kedves híveket, 8.00-15.00 óra között.
  4. Az iroda nyári nyitva tartásáról a honlapon és a hirdetőtáblán tájékozódhatnak majd.
  5. Június 22-én, szombaton, délután 14:30-tól kerttakarítàsra hívjuk a testvéreket, hogy a templombúcsú napjára megszépítsük a templom és a plébánia területét. Férfi testvéreinkre is különösen számítunk ezen a napon, mert az egyik komposztáló felszámolását is tervezzük. A napot egy közös vacsorával zárjuk. A vacsora tervezhetősége miatt kérjük, hogy e-mailben, Marossyné Kemény Vikinél jelentkezzenek!  Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Jövő vasárnap, június 23-án 9.30 órakor tartjuk a Te Deum-ot, a tanévzáró hálaadó szentmisét. Szeretettel hívjuk és várjuk a diákokat, hitoktatókat, pedagógusokat, szülőket, hogy együtt adjunk hálát az elmúlt tanév szépségeiért, sikereiért, nehézségekért. Ugyanezen napon tartjuk templomunkban a “péterfillérek” gyűjtést is.
  7. A karbantartási füzettel a sekrestyében, valamint a fogadóóra lehetőségével továbbra is élhetnek a testvérek. A fogadóórára a hirdetőtáblán lévő telefonszámon lehet Kiss Zsuzsához bejelentkezni.
  8. Az urnatemető nyári időszakban történő takarításához keresünk segítőket. Aki tudna ebben a szolgálatban segíteni, kérjük keresse Zsuppánné Tófejy Évát. Előre is köszönjük a segítséget!
  9. Előre hirdetjük:
    • Plébániánk búcsúját június 30-án, vasárnap tartjuk. A búcsús szónok az aranymisés Nagy Károly atya lesz. A hagyományokhoz híven lesz közös ebéd is, amire ebéd jegyeket vásárolni Kovácsné Sztrakay Katinál lehet. 
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.