1. Ma a 9:30-as szentmisében 10 gyermek járult először szentáldozáshoz és kettőt kereszteltünk. Hordozzuk őket imáinkban!
  2. Mai napon, október 20-án van a missziók világnapja. Ferenc pápa ez alkalomból írt körlevele olvasható a hirdetőtáblán, vagy a honlapon. Link A missziók javára jövő vasárnap, október 27-én gyűjtünk a persely adományokkal.
  3. Október 25-én, pénteken 18 órától közös rózsafüzér imára hívunk mindenkit. Ezt követően 18:30-tól zsolozsmát imádkozunk szintén itt, a templomban.
  4. Szombaton (október 26) tesszük rendbe a kertet és az emeleti termeket. A munka végén egy közös ebédre hívjuk a megfáradtakat. Ahhoz, hogy előre tudjunk készülni az ebéd mennyiségével, aki velünk tart jelezze Marossy Vikinél (kemenyviki@gmail.com) huszonharmadikáig. Ebéd után mindenkit szeretettel várunk egy közös társasjátékozásra.
  5. Jövő vasárnap (október 27) a 9:30-as szentmisében ünnepeljük plébániánk egykori káplánjának Dúl Géza atyának az aranymiséjét. Kérjük a testvéreket, hogy aki tud, a mise utáni agapéhoz édes és sós süteménnyel járuljon hozzá! Előre is köszönjük!
  6. Jövőhét vasárnap, a 9:30-as szentmise alatt a 0-3 éveseknek gyerek vigyázás lesz biztosítva a Szent László teremben, ezzel is segítve a kisgyerekes családokat. Érdeklődni lehet Pintér Rékánál.
  7. A karitászban gyűlt ruhaneműből minden pénteken 15.00-16.30-ig lehet válogatni, de igény szerint egyéb időpontokban is tudunk alkalmat biztosítani, melyet Kovácsné Sztrakay Katalinnál lehet jelezni.
  8. Előre hirdetjük:
    • Október 22-én kedden nem lesz irodai szolgálat. Az iroda nyitvatartásáról a hirdetőtáblán és a honlapon tájékozódhatnak.
    • November 1-jén pénteken, Mindenszentek főünnepén, 18:00-kor lesz szentmise itt a plébánkon, másnap november 2-án, halottak napján 7:00-kor és 9:30-kor lesznek szentmisék.
    • November 1-jén, az esti mise után imádkozzuk a Lucernáriumot és a zsolozsmát elhunytjainkért.
    • November 1-jén és 2-án az urnatemető reggel 7 órától este 19 óráig lesz nyitva.
    • November 10-én a 9:30-as szentmisére várjuk mindazokat, akik idén, 2024-ben ünneplik/ünnepelték házasságuk 25. vagy 50. évfordulóját.
    • November 24-én, vasárnap 18.00-kor rendezzük a hagyományos Szent Erzsébet napi koncertet. Idén a 30. koncerten találkozhatunk mind a régi mind az új kórus tagjaival is, akik lelkesen készülnek a jubileumra. Részletek a plakáton.
    • Rajzversenyt hirdetünk minden korosztály számára. A téma a Mikulás. Várjuk az alkotásokat A/4-es méretben, tetszőleges technikával november 24 -ig, Kovács Boglárkának személyesen, vagy a sekrestyében leadva. A legjobb alkotásokat maga a Mikulás fogja díjazni december 8-án a fél 10-es mise után.