1. A héten elindulnak azok a hittanok is a plébánián, amik a múlt héten még nem tették meg. Minden korosztály számára van hittan, indul elsőáldozásra való felkészítés is, valamint aki szeretne megkeresztelkedni, felnőttként előáldozni, vagy bérmálkozni azok számára is lesz hittan. A hittanok időpontjai és helyszínei elérhetőek a honlapon, vagy hátul a hirdetőtáblán.
    A plébániai hittanos közösséget azok számára is ajánljuk, akik az iskolában már részesülnek hitoktatásban, hiszen ezekben a csoportokban könnyebb nemcsak a hittartalom osztályzatra történő átadása, hanem a közösségi élet és az ima az Istennel való kapcsolat gyakorlása is.
  2. Megjelent plébániai újságunk Veni Sancte száma. Elektronikus formában elküldtük plébániánk levelezőlistájára, valamint elérhető lesz a Plébánia honlapján is. Papír alapon megtalálható az újság a nagyperselyen. A nyomtatási költsége 200 Ft.
  3. A virágozás szolgálatát régóta végző hűséges segítők korukra való tekintettel szeretnének segítséget kérni szolgálatukban. Aki szívesen bekapcsolódna ebbe a feladatba kérjük, keresse Zoltán Miklósné Erzsikét.
  4. Várunk minden zenét szerető fiút és lányt, hogy csatlakozzon új gyermek és ifjúsági énekkarunkba. Az első alkalom szemptember 15-én 8.45 órakor lesz a vasárnapi mise előtt, találkozzunk az emeleti énekkaros teremben!
  5. Jövőhét vasárnap a 0-3 éveseknek gyerek vigyázás lesz biztosítva a fél 10es mise ideje alatt, ezzel is segítve a kisgyerekes családokat. Ezt a lehetőséget szeretnénk havonta rendszeresíteni a plébánián. Aki ebben szívesen segítene az keresse Pintér Rékát.
  6. Most szombaton, szeptember 14-én Tarjáni Ferenc vezetésével kirándulást szervezünk. Találkozás 07:45-kor a plébánián. Enni- és innivalót, valamint utazáshoz bérletet vagy jegyet hozzunk magunkkal.
  7. Jövő vasárnap, szeptember 15-én a 9:30-as szentmise után tartjuk Somogyi Laci bácsiról a megemlékezést.
  8. Ismét lehet mézet rendelni Hunyadi László méhész úrtól. Aki szeretne rendelni Kovácsné Sztrakay Katalinnál érdeklődjön.
  9. Akiket érdekel a cserkészet és szívesen csatlakoznának, azok Sztrakay Ferenc Balázst kereshetik, a hirdetőtáblán vagy a honlapon található űrlap kitöltésével. link
  10. Előre hirdetjük:
    • Szeptember 21-22-én Taizei témájú lelki hétvége lesz az imádságról.
    • Szeptember 28-án 9:00-től tartjuk a plébániai családi napunkat, ahol egész napot felölelő programmal játékkal, focizással, kézműveskedéssel készülünk és közös ebédkészítéssel várjuk a testvéreket.
    • a Szent Erzsébet Karitász Központ 2024. október 12-én időslátogató képzést szervez. Az egész napos képzés célja, hogy olyan hasznos gyakorlati támpontot adjon azoknak a testvéreknek, akik látogatni szokták idős, de saját otthonában élő rokonukat vagy ismerősüket van, és szeretnék megőrizni a kapcsolatot szeretetben, békességben. Jelentkezni Kovácsné Sztrakay Katalinnál lehet.
    • Várjuk a 25, 50 éve ( itt vagy máshol ) házasodott hívek jelentkezését, hogy közös szentmise keretében adjunk hálát a hívekkel együtt. November 10-én a fél 10-es mise keretén belül külön áldásban részesülnek.
    • Plébániánk egész éves programnaptára elérhető a hirdetőtáblán található QR kódon keresztül, vagy a honlapon.
    • Október 5.-én ministráns kirándulást szervezünk Nagymarosra! Várunk szeretettel minden ministránst vagy ministrálni vágyót. További részletek a hirdetőtáblán. Jelentkezni ifj. Kovács Péternél és Lakatos Mátyásnál lehet.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link