1. Várunk minden zenét szerető fiút és lányt, hogy csatlakozzon új gyermek és ifjúsági énekkarunkba. A próbák vasárnap 8:45-kor kezdődnek, a 9:30-as mise előtt. Találkozás az emeleti énekkaros teremben!
  2. Ma van plébániánk plébániánk szentségimádási napja.ma 8:00-tól 9:30-ig valamint 10:30-tól  18:00-ig van szentségimádás templomunkban. Egyházmegyénk közösségében ahol az év minden napján valamelyik templomban egész napos szentségimádás van, melyet plébániáinkért, egyházmegyénkért Ezgyházunkért ajánlunk fel. Van még néhány üres hely a feliratkozós lapon. Kérjük, hogy aki teheti szentelje meg ezt a vasárnapot a szentmise mellet, legalább egy fél órával, amit az oltáriszentséggel előtt tölt. Feliratkozni a hirdetőtáblán lehet.
  3. Ferenc pápa a szinódus második ülésének megnyitóján böjt és imanapot hirdetett a békéért holnapra, október 7-e hétfőre. „Fivéreim és nővéreim, a világ felé fordított tekintettel folytassuk ezt az egyházi utat, mert a keresztény közösség mindig az emberiség szolgálatában áll, hogy mindenkinek hirdesse az evangélium örömét. Szükség van rá, különösen történelmünk eme drámai órájában, amikor a háború szele és az erőszak tüze egész népeket és nemzeteket perzsel fel.  Hogy a Boldogságos Szűz Mária közbenjárásától a béke ajándékát kérjem, vasárnap a Santa Maria Maggiore-bazilikába megyek, ahol a szent rózsafüzért fogom imádkozni, és könyörgő fohásszal fordulok a Szűzanyához. Kérlek benneteket, a szinódus tagjait, hogy ha lehetséges, csatlakozzatok hozzám ebből az alkalomból. Arra kérek mindenkit, hogy a rá következő napon, október 7-én ima- és böjti napot tartson a világ békéjéért.
  4. Október 11-én péntken, 18:30-tól imádkozzuk együtt a vesperást, az esti zsolozsmát itt a templomban.
  5. Október 12-én, most szombaton Tarjáni Ferenc vezetésével bepótóljuk az elmaradt kirándulást. Találkozás 07:45-kor a plébánián. Enni- és innivalót, valamint utazáshoz bérletet vagy jegyet hozzunk magunkkal.
  6. Folytatódik a Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat. A most alakuló 4. imacsoporthoz várjuk elsősorban a kisgyermekes családok jelentkezését. Bővebb információ Tordai Évánál. A hagyományokhoz híven ünnepi szentmisével kezdjük az új imaévet. A hálaadó szentmise a fogadalomtétellel együtt október 13-án, vasárnap a fél 10-kor lesz. Mindenkit szeretettel várunk!
  7. Előre hirdetjük:
    • Október 20-án, két hét múlva vasárnap lesz a 9:30-as misében az elsőáldozás. 8 gyeremek készült egy éven át az elsőáldozásra plébániánkon, imádkozzunk értük!

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link