1. A héten elindultak a plébániai hittanórák az óvodástól a nyugdíjas korosztály számára mindenkinek. Szeretettel hívunk minden hívőt ezekre a hittanokra, ahol közösségben tudjuk hitünket mélyíteni és Istennel való kapcsolatunkat erősíteni. Különösképpen ajálnljuk a katekumenátust azoknak, akik még nincsenek megbérmálva, nem voltak elsőáldozók, vagy most szeretnének megkeresztelkedni.
  2. Várunk minden zenét szerető fiút és lányt, hogy csatlakozzon új gyermek és ifjúsági énekkarunkba. Az első alkalom ma 8:45-kor van a vasárnapi mise előtt. Találkozás az emeleti énekkaros teremben!
  3. Ma a 9:30-as szentmisén, gyerekvigyázás van biztosítva 0-3 évesek számára. Ezzel szeretnénk segíteni kisgyermekes szülőket, hogy könnyebben tudjanak a szentmisébe bekapcsolódni. Ennek a lehetőségnek havi szintű rendszeresítéséhez várunk segítőket. Aki szívesen bekapcsolódna keresse Pintér Rékát.
  4. Ma, szeptember 15-én a 9:30-as szentmise után tartjuk a megemlékezést Somogyi Laci bácsiról.
  5. A virágozás szolgálatát régóta végző hűséges segítők korukra való tekintettel szeretnének segítséget kérni szolgálatukban. Aki szívesen bekapcsolódna ebbe a feladatba kérjük, keresse Zoltán Miklósné Erzsikét.
  6. Akiket érdekel a cserkészet és szívesen csatlakoznának, azok Sztrakay Ferenc Balázst kereshetik, a hirdetőtáblán vagy a honlapon található űrlap kitöltésével. link
  7. A jövő héten, szeptember 16-22 között ismét lesz ruhagyüjtés a karitászban. A ruhákat a hirdetőtáblára és a honlapra kitett időpontokban lehet majd hozni!
  8. Előre hirdetjük:
    • Szeptember 22-én, vasárnap Taizei témájú lelkinapot tartunk. 9-kor a templomban kezdünk áhitattal, melyet a 9:30-as mise követ. Lesz szentségimádás, közös ebéd, előadás és taizéi imaóra is. Az ebéddel való készülés miatt kérjük a részvételi szándékot jelezzék Marossy Benedeknél személyesen vagy e-mailben (benedek.marossy@gmail.com) legkésőbb szeptember 18., szerdáig.
    • Szeptember 28-án 9:00-től tartjuk a plébániai családi napunkat. Egész napot felölelő programmal játékkal, focizással, kézműveskedéssel készülünk és közös ebédkészítéssel várjuk a testvéreket.
    • Október 5.-én ministráns kirándulást szervezünk Nagymarosra! Várunk minden ministránst és ministrálni vágyót. Jelentkezni ifj. Kovács Péternél és Lakatos Mátyásnál lehet. További részletek a hirdetőtáblán. 
    • Plébániánk egész éves programnaptára elérhető a hirdetőtáblán található QR kódon keresztül, vagy a honlapon.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link