1. A múlt héten minden korosztály számára elindultak a plébániai hittanok. Szeretettel hívunk mindenkit, a hitünk közösségben történő megélésére és mélyítésére is. Különösképpen ajálnljuk a katekumenátust azoknak, akik még nincsenek megbérmálva, nem voltak elsőáldozók, vagy most szeretnének megkeresztelkedni.
  2. A mai napon (szept 22, vasárnap) Taizei témájú lelkinapot tartunk. 9-kor a templomban kezdünk áhitattal, melyet a 9:30-as mise követ. Lesz szentségimádás, közös ebéd, előadás és taizéi imaóra is. Ebéddel azok számára tudunk szolgálni, akik előre jelezték jövetelüket, de mindenkit szeretettel látunk.
  3. Várunk minden zenét szerető fiút és lányt, hogy csatlakozzon új gyermek és ifjúsági énekkarunkba. A próbák vasárnap 8:45-kor kezdődnek, a 9:30-as mise előtt. Találkozás az emeleti énekkaros teremben!
  4. A mai nappal zárul a ruhagyüjtés a karitászban. A ruhákat a hirdetőtáblára és a honlapra kitett időpontokban lehet hozni!
  5. Szeptember 27.-én most pénteken 18 órakor közös rózsafúzér imára hívunk mindenkit, aki szívesen ajándékoz egy órát a Szűz Anyának. A rózsafüzér elmondását követően énekes zsolozsmát imádkozunk.
  6. Szeptember 28-án, most szombaton tartjuk a plébániai családi napunkat. Gyülekező 9.30-tól, kezdés 10 órakor. Az ebéd tervezhetősége miatt kérjük, jelezzék a részvételi szándékot szeptember 25., szerdáig Marossy Vikinél személyesen vagy a hirdetőtáblán lévő elérhetőségek egyikén. Várjuk a segítő kezeket az ebéd és a játékok lebonyolításában. Egész napot felölelő programmal játékkal, focizással, kézműveskedéssel készülünk és közös ebédkészítéssel várjuk a testvéreket.
  7. Előre hirdetjük:
  • Október 5.-én ministráns kirándulást szervezünk Nagymarosra! Várunk minden ministránst és ministrálni vágyót. Jelentkezni ifj. Kovács Péternél és Lakatos Mátyásnál lehet. További részletek a hirdetőtáblán.

 

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link