1. Tegnap tartottuk plébániánkon a családi napot, amely nagyon jól sikerült! Köszönjük a szervezők áldozatos munkáját, és a résztvevőknek az együtt töltött szép napot!
  2. Minden korosztály számára elindultak a plébániai hittanórák. Szeretettel hívunk mindenkit a hitünk közösségben történő megélésére és mélyítésére is. Különösképpen ajálnljuk a katekumenátust azoknak, akik még nincsenek megbérmálva, nem voltak elsőáldozók, vagy most szeretnének megkeresztelkedni.
  3. Várunk minden zenét szerető fiút és lányt, hogy csatlakozzon új gyermek és ifjúsági énekkarunkba. A próbák vasárnap 8:45-kor kezdődnek, a 9:30-as mise előtt. Találkozás az emeleti énekkaros teremben!
  4. Szombaton, október 5.-én ministráns kirándulást szervezünk Nagymarosra! Várunk minden ministránst és ministrálni vágyót. Jelentkezni ifj. Kovács Péternél és Lakatos Mátyásnál lehet. További részletek a hirdetőtáblán.
  5. Jövő hét vasárnap október 6-án van plébániánk szentségimádási napja. A két szentmise között és a 9:30-as mise után este 18:00-ig lenne a templomban szentségimádás. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti szentelje meg ezt a vasárnapot a szentmise mellet, legalább egy fél órával, amit az oltáriszentséggel kettesben tölt. Feliratkozni a hirdetőtáblán lehet.
  6. Ferenc pápának az elvándorlók és menekültek világnapjára kiadott üzenete olvasható a hirdetőtáblán, vagy a honlapon.
  7. Előre hirdetjük:
    • Októberben folytatódik a Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat. A most alakuló 4. imacsoporthoz várjuk elsősorban a kisgyermekes családok jelentkezését. Bővebb információ Tordai Évától kérhető. A hagyományokhoz híven ünnepi szentmisével szeretnénk kezdeni az új imaévet. A Vándor Evangélium hálaadó szentmise fogadalomtétellel együtt október 13-án, vasárnap a fél 10-es szentmise keretében lesz. A szentmise után egy rövid megbeszélést tartunk a Szent László teremben. Mindenkit szeretettel várunk!
    • Október 12-én, szombaton Tarjáni Ferenc vezetésével bepótóljuk az elmaradt kirándulást. Találkozás 07:45-kor a plébánián. Enni- és innivalót, valamint utazáshoz bérletet vagy jegyet hozzunk magunkkal.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link